Bemutatkozás

Révfülöpön, a Balaton-felvidék egyik legszebb pontján, a festői szépségű Fülöp-hegy lábánál 1993-ban nyitotta meg kapuit a Gulyáspince, mely egy 1845-ben épült boltíves pincéből lett megálmodva.

Több sikeres év után 2003-tól esküvők és más rendezvényeknek adott helyszínt,
viszont 2021 nyarától megújult arculattal szezonálisan újra megnyitjuk vendégeink előtt ezt a gyöngyszemet!

Jöjjön el és élvezze a táj nyújtotta szépségeket, kóstolja meg a magyar konyha remekeit új köntösben és ismerje meg a környék borászatait!

Páratlan
panoráma

Élvezze az elénk táruló Fülöp-hegy nyújtotta balatoni panorámát. Kapcsolódjon ki nálunk a nyüzsgő városi zajból egy jó pohár bor társaságában!

Múltidéző
ízek

Célunk a magyar konyha remekeit felidézni és ötvözni a minőségi, térségbeli alapanyagok felhasználásával valamint a mai kor gasztronómiájával.

Tökéletes esküvői helyszín

Ez a meghitt, nyugodt helyen fekvő pince ideális helyszíne lehet élete legszebb napjának megkoronázására, akár szertartással és vendégvárással is egybekötve maximum 120 főig!

Régi emlékeket felidéző berendezés

A múlt lassan feledésbe merülő emléktárgyaival berendezett pincében, melyek javarészt a családtól és vendégeinktől származnak, várjuk Önöket tavasztól ősz végéig a megszokott családias légkörben.

Bor & Pálinka főszerepben

Vinotékánkban elsősorban a környék borászatainak, pálinkafőzdéinek termékeit mutatjuk be, melyekből kedvükre válogathatnak és vásárolhatnak is az étterem nyitvatartási idején kívül is egész évben!